Portál BT Edu: Bohatší nabídka vzdělávání na jednom místě

Vytvořili jsme moderní a přehledné prostředí, kde si poradci jednoduše vyberou z rozšířené nabídky nejen povinného vzdělávání od akreditovaných osob, ale najdou zde i pestrou mozaiku školení o nástrojích a postupech v Broker Trustu, školení o konkrétních produktech napříč trhem, oblíbené BT Komunity a také novou sekci Obchodní rozvoj,“ říká Alice Tomanová, která v BT oddělení vzdělávání vede.

Jestli se chcete pustit do prohlídky BT Edu, není nic snazšího než si ho rozkliknout v BeTy jako první položku v nabídce Vzdělávání. Doporučujeme před tím ještě mrknout na video s tipy, jak portál využijete na maximum. S Alicí se teď podíváme na pár vychytávek, které portál nabízí, nebo v brzké době nabízet bude. Jako živou platformu ho budeme rozvíjet krok za krokem i podle zpětné vazby od našich partnerů.

Už při vývoji BT Edu pro nás byly důležité požadavky našich partnerů a zpětná vazba bude zásadní i při jeho dalším rozvoji. Proto prosím naše partnery, proklikejte se portálem a napište nám, co se vám líbí, co byste chtěli jinak nebo co byste do budoucna ještě uvítali. Budou to pro nás velmi cenné informace, které nám pomohou portál utvářet tak, aby pro vás byl co nejužitečnější,“ vzkazuje Alice.

V portálu najdete několik oblastí, z nichž některé dobře znáte, ale jsou zde i novinky, například sekce Obchodní rozvoj.

Pilíře BT Edu

  • Úvodní školení pro nové partnery
  • Povinné vzdělávání
  • Produktová školení
  • BT Komunity
  • Obchodní rozvoj

Obchodní rozvoj

V nové sekci Obchodní rozvoj najdete naše tipy na vzdělávací příležitosti, o jejichž kvalitě jsme se sami přesvědčili nebo máme doporučení od předchozích účastníků. Jsou to tedy v praxi ověřená školení a kurzy z různých oblastí, jako jsou obchodní či manažerské dovednosti, komunikace, osobní rozvoj, time management a podobně. „Zpravidla jsme s dodavateli těchto školení domluvili pro naše partnery exkluzivně něco navíc, například výhodnější cenu nebo bonusový obsah,“ dodává Alice.

BT Komunity

BT komunity si za rok svého fungování vytvořily už pravidelné publikum, ale začít si vyměňovat zkušenosti, sdílet novinky a inspiraci může každý i bez předchozí účasti. BT Komunity jsou živá platforma, kde se scházíme online i naživo s experty z daných oblastí i producenty a dozvídáme se z první ruky novinky a podrobnosti o jednotlivých produktech.

Na portál brzy přidáme pro všechny i záznamy z předchozích setkání. Nejbližší pojistnou komunitu pořádáme 18. října a zaměříme se na riziko vážných chorob. Přístup na komunity je bez omezení, není nutná účast na předchozích setkáních, takže můžete klidně naskočit do rozjetého vlaku.

Na portálu bude dostupná většina záznamů z našich diskuzí a komunit, které budou moct partneři využít, jak a kdy budou potřebovat. U produktových školení budeme preferovat spíše variantu „naživo“, abychom dokázali vždy předat aktuální informace.

Jednoduchá orientace

V orientaci na portálu vám pomůže fulltextové vyhledávání, díky kterému snadno najdete, co potřebujete. Notifikace vás pak v budoucnu upozorní například na platnost vašich certifikátů a na odpovídající školení, díky kterým si je obnovíte. Tuto oblast za vás pohlídáme, aby vám nic neuteklo. Pomocí štítků vám dáme tipy například na nejnavštěvovanější či nejlépe hodnocené kurzy. V přehledném kalendáři uvidíte všechny akce, které se budou v dohledné době konat.

Nová vlna pojistného školení pro nováčky

Máme připravené školení pro nováčky v pojištění, kdy postupně probíráme životní a majetkové pojištění a pojištění vozů. Na jaře se kurzů účastnilo 70 poradců, další vlnu plánujeme na listopad. Pro naše partnery můžeme vytvořit i balíčky s vybranými záznamy videí, které mohou poskytnout svým novým kolegům v čase, kdy se jim to hodí.

Nad rámec povinného vzdělávání jsme připravili zdarma i následné vzdělávání pro investice a úvěry, abyste byli připraveni, pokud by regulace začala i pro tyto oblasti vyžadovat následné vzdělávání povinně. Pokud tedy tyto kurzy absolvujete, dozvíte se nejen užitečné informace, ale budete mít splněno „do zásoby.“

Jako vánoční a novoroční dárky budou připraveny i nová školení pro nováčky v oblasti investic a úvěrů a v neposlední řadě série školení k pojištění podnikatelů s Alešem Zemanem.

Na míru šité řešení

Portál jsme nevyvíjeli na vlastní pěst, ale rozhodli jsme se využít už technicky připravené řešení, které jsme nechali upravit pro potřeby BT a našich partnerů a naplnili ho vlastním obsahem. Dodavatelem se stala na základě výběrového řízení společnost EFPA. Nabídka akreditovaných poskytovatelů školení a kurzů je v portálu ale zastoupena napříč trhem a je ještě pestřejší než doposud.

Broker Trust jako servisní organizace zastřešuje nejen technické a administrativní procesy, užitečné nástroje a právní jistotu při spolupráci se svými partnery. Jsme přesvědčení, že kontinuální vzdělávání a rozvíjení obchodních a obecně byznysových schopností je pro poradce neméně důležité a zásadně jim to pomůže zvýšit jejich přidanou hodnotu pro klienty. Proto našim partnerům poskytujeme stoprocentní servis i v této oblasti a vzdělávání jim nyní ještě více zjednodušujeme, například právě formou nového portálu a rozšířené nabídky kurzů a školení,“ dodává Alice.

Další příspěvky