Speciální host BT Kongresu nabídne mix vtipu a užitečných rad do byznysu i života

Marc je talentovaný řečník, obchodník a motivátor, kterého slyšelo už na 75 000 účastníků konferencí po celém světě. Shodují se, že se mimořádně pobavili, ale především získali účinné tipy, které začali hned aplikovat v byznysu i v osobním životě. Nejinak tomu bude i při Marcově exkluzivním vystoupení na Kongresu.

Jednoduchou registraci pro online přenos vyřešíte zde. Je zdarma a budete mít hotovo na pár kliknutí.

Marc už zvládl řadu výzev, při kterých musel opustit svou komfortní zónu. Vsadil se například, že bez předchozí praxe vystoupí na jednom z největších britských festivalů stand-up komedie. Jestli si vybavujete pořad Na stojáka, tak je to něco podobného, ale v hodně větším měřítku. A sklidil úspěch.  Ve stejném duchu se s ním domlouváme i na jeho přednášce pro kongres. Nechceme, aby z vás dělal nové stand-up komiky, ale aby vám předal motivaci a doporučení, která vám pomohou zvládat změny v dnešní nelehké době. Bude to stát za to. 😊

Celý program najdete na www.brokerkongres.cz. Mrkněte na něj, ať si můžete naplánovat, které přednášky si poslechnete. Vystoupí zástupci 40 předních českých bank, pojišťoven, investičních společností a další lidé z finančního obru. Nenechejte si ujít například partnerské společnosti BT Kongresu, kterými jsou Conseq, Colloseum, Uniqa, Česká spořitelna a GBM ČSOB. 

Máte zájem o vstupenku a účastnit se naživo? Ozvěte se našim regionálním ředitelům, pár lístků máme ještě v záloze. 😉 Kontakty na naše zástupce ve vašem regionu najdete zde

Kongres se uskuteční 31. října od 9:00 do 17:30 v krásných prostorách pražského hotelu Clarion (Freyova 945/33, 190 00 Praha 9-Vysočany).

Těšíme se na vás, ať už osobně, nebo virtuálně.

Další příspěvky