Milan Vodička novým generálním ředitelem Broker Trustu. Změna kompetencí zajistí ještě lepší kvalitu služeb a rychlejší inovace

Ještě lépe využijeme silných stránek všech členů vedení. Mně osobně to umožní více času věnovat strategickému směřování Broker Trustu namísto každodennímu řízení. Zároveň zůstávám u všeho důležitého,“ zdůvodňuje změnu Zdeněk Sluka.

Milan Vodička posílil za obchod představenstvo loni v létě, společně s Otto Hartvichem za IT. Počet členů představenstva Broker Trustu se tak vedle Michaely Maurové za finance a provoz a Zdeňka Sluky rozšířil na čtyři.

Spolupráce čtyřčlenného týmu se velmi osvědčila a já mám radost, že se vedle dlouhodobě výborného finančního řízení jako nikdy dříve posouváme i v digitalizaci a IT. Milan potvrdil, že je přirozeným lídrem, a tak od letošního června mohu dokončit posílení nejvyššího vedení jeho jmenováním do pozice generálního ředitele. Nejde o náhlou myšlenku, ale o pokračování přirozeného vývoje,“ říká Zdeněk Sluka. A dodává: „Umožní nám to ještě lépe uplatnit mou největší přidanou hodnotu pro BT, tedy hledání a prosazování nových myšlenek. Vždy jsme byli považováni za inovátory a jsem rád, že nyní budu mít v tomto směru více prostoru. Zároveň je pro mě stejně důležité zachovat si maximálně blízký kontakt s děním ve firmě. Proto zůstávám v pozici předsedy představenstva a těším se na pokračování intenzivní spolupráce s kolegy.“

Milan Vodička, nový generální ředitel Broker Trustu, má za sebou 25 let v bankovnictví a roční působení v představenstvu BT. Po svém příchodu se zasadil mimo jiné o intenzivnější spolupráci s našimi partnery při vývoji nových nástrojů a také v dalších oblastech. Jeho silnými stránkami jsou komunikace, důraz na dotahování věcí a aktivní otevírání nedořešených otázek.

Největší devizou Broker Trustu je mimořádný tým lidí, kteří mají chuť posouvat Bétéčko vpřed. Je mi ctí, že jej mohu vést,“ říká o své nové roli Milan Vodička.  

Další příspěvky