Ještě je čas ty rodiče zachránit… Nové video motivuje klienty, aby řešili zajištění na důchod s BT Penzemi

Jednoduché, hravé, ale taky přesvědčivé je nové animované video, které nechal Broker Trust vytvořit pro své partnery. Cílí na všechny klienty, kteří potřebují řešit své zajištění na penzi a dost možná o tom ještě ani nevědí. Mimochodem, podle výzkumů CVVM má přes 60 procent Čechů obavy, že ve stáří budou nedostatečně finančně zajištěni. Přes 2,5 milionu lidí přitom „spoří“ na důchod v transformovaných fondech. BT Penze jsou způsob, jak to změnit.

Hlavním hrdinou tohoto příběhu bude především poradce, který má k dispozici BT Penze. Ty jsme zařadili do naší nástrojové rodiny, abychom dali našim partnerům zásadní konkurenční výhodu v roce, kdy je zajištění na důchod díky legislativním změnám i novince v podobě DIP žhavé téma.

Použijte video, kdekoliv se vám hodí

Video můžete sdílet samostatně na svých sociálních sítích, na svých webech nebo ho poslat klientům e-mailem. Připravili jsme pro vás i několik návrhů příspěvků na sociální sítě, které můžete využít. Stáhnout si můžete zde. Video budeme promovat na sociálních sítích i za BT, abychom celé téma trochu rozvířili. Klidně video sdílejte a komentujte i na našich profilech, zvýšíme mu tak společně dosah.

I podle reakcí našich partnerů jsou BT Penze nástroj, který jim v portfoliu dosud chyběl. „Ještě nikdy nebyla taková možnost mít pro klienta souhrn takto v kostce. Dnes již nemusíte mít obavu, že vyberete nevhodnou investiční strategii. Materiálů a návodů na správný výběr je v BT Penzích nespočet…“ říká například specialista Tomáš Dvořák.

Vůle klientů ke změně je obrovská

Jakmile si s klientem poradce sedne a ukáže mu graficky zpracované srovnání špatně nastavené strategie, vůle klienta to změnit je obrovská. V tom je právě vidět důležitost nás poradců, abychom vše s klienty prošli, vysvětlili jim a následně vše upravili a správně nastavili. BT Penze v tomto ohledu fungují skvěle,“ dodává specialista Filip Krejčí.

BT Penze porovnají produkty, připraví podklady a při sjednání vás povedou metodicky krok za krokem. Na pár kliknutí zvýšíte svou přidanou hodnotu pro klienta v řádu statisíců, a klidně i milionu korun. Výhody nástroje BT Penze, který má Broker Trust exkluzivně v nabídce, přehledně shrnujeme na samostatné stránce na našem webu ZDE.

Nejste partnery Broker Trustu, ale chtěli byste mít stejnou nástrojovou a marketingovou podporu pro své podnikání? Není nic snazšího, když se ozvete našim regionálním ředitelům. Rádi a zcela nezávazně s vámi proberou možnosti spolupráce. Kontakty máme ZDE.

Další příspěvky