BTčko: Pravé byznysové příležitosti teprve přijdou

Hypoteční trh byl pro mě letos největším překvapením. V létě vyrostla zeď, která hypotéky velmi rychle zastavila,“ říká Milan Vodička. „Je to pro podnikatele velká výzva, aby se na změny dokázali adaptovat,“ přidává Zdeněk Sluka s tím, že s výjimkou hypoték se trhu daří a je to vidět i na číslech Broker Trustu. „Všechny ostatní segmenty jako životní a neživotní pojištění nebo investice nám rostou dvouciferně,“ dodává. Optimistou zůstává i Milan Vodička: „Ty pravé příležitosti teprve přijdou. I na špatných věcech, se dá najít něco dobrého.

Oba se shodují i v tom, co jim letos udělalo radost, a to je změna. „Po organizačních změnách, které jsme v letošním roce provedli, cítím výbornou energii a týmy skvěle fungují. Neznamená to ale, že nemáme co zlepšovat,“ říká Zdeněk Sluka. A v tom případě sáhl správně po Milanu Vodičkovi jako po novém členovi představenstva zodpovědném za obchod a rozvoj. „Nikdy nebudu v práci spokojený. Vždy budu chtít mít věci lépe a rychleji,“ tvrdí Milan Vodička, který klade důraz na plnění slibů i intenzivní spolupráci s partnery při vývoji nástrojů. 

Jak se to projevuje v práci pro naše partnery? Co všechno jsme jako BT změnili a na co se můžete těšit v brzké době? Uslyšíte v našem podcastu.

Další příspěvky